Acteer Talenten - ontdek je acteertalent

header_acteer_talenten
Home » Ervaringen

Ervaringen

Vertel hier over je ervaringen bij acteertalenten.nl!

  • Heb jij via de site meegedaan aan een leuke filmopdracht of auditie?
  • Was het leuk om andere acteurs, actrices of figuranten te ontmoeten?
  • Of wil jij je mening kwijt over deze website en hoe het je helpt bij je acteerambities?
Deel het met de rest van Nederland!

Robin Hiert website beheerder/ filmmaker
13-11-2012

Een tijdje geleden heb ik een promotie video mogen regisseren over het efficiënter maken van de Ambulance zorg. Hierbij hebben we een ongeval in scene gezet en heb ik samen gewerkt met een aantal geweldige acteertalenten die zich via deze site hebben aangemeld.

Pressano
25-9-2017

https://www.youtube.com/channel/UC609AuoUZKBhMsRuf16oOdQ

Ik ben te volgen op de boven betreffende link.

Gijs
28-8-2017

En ohja als toevoeging: ik heb gefigureerd bij Rundfunk seizoen 2!

Gijs
28-8-2017

Hallo, ik ben Gijs Nijboer en ik ben 17 jaar oud.

Ik heb de hoofdrol mogen spelen in korte film Bloedserieus (moet nog uitkomen, de trailer heb ik al wel) en ik heb castings gedaan voor de film Romeo & Julia van Paul Ruven en ik heb een casting gedaan voor de aankomende tv-serie Export Baby, helaas kozen ze voor mensen die meer ervaring hadden. Maar dit laat mij echt niet stoppen om mijn droom te verwezenlijken.

Max
26-7-2017

Wanneer komen zappmissie bij ron op tv spangas en brugklas

Sheetal
20-3-2017

Hey,

Ik ben Sheetal en ik vind het hartstikke leuk om te zingen, dansen en te acteren. Ik heb ook op een toneelschool gezeten, maar ben daar inmiddels vanaf. Ook heb ik in oktober 2016 heb ik meegedaan in de nieuwe speelfilm Hotel de Grote L, waar ik meedeed als miss in een missverkiezing. Het was echt heel leuk om te doen en hoop zulke dingen vaker te mogen doen. Natuurlijk wil heel groot worden in dit vak en hopelijk zal dat mij ook lukken.

Marieke
24-2-2017

Please check out my website @

www.mariekezijm.nl

Gustavo Ruben
10-2-2017

Please check out my website @

http://gustavorubenvalenzuela.com

Chevelley
28-11-2016

Auditie miss song song suriname

Claartje
20-11-2016

Hey, ik ben Claartje.

Ik ben 15 jaar en zit nul al 6 jaar op toneelles bij mij in het dorp (Ede) maar heb besloten dat ik eens iets echts wil proberen. Het is mijn droom om actrice te worden omdat het toneel één van de enige plekken is waar ik mezelf kan zijn.

Marieke
12-7-2016

Site: www.mariekezijm.nl 2016: Figuratie en Bumpers in Spangas Seizoen 10. Figuratie in Onze Jongens. Jaarcursus Theater voor (jong)volwassenen. Cursus Project Popkoor. 2014:(edel)Figuratie in Michiel de Ruyter (2 dagen). 2014: Figuratie Spangas in Actie (2 dagen). 2004: Workshop mime (5 dagen). 2006: Workshop drama (5 dagen). 2013: Workshop Christmas Carols (1 dag). 2014: Acteren film en tv 1, tvcollege. Certificaat behaald. 8,5 theorie en ruim voldoende praktijk.2014-2015: Workshop pop-samenspel (3 dagen). 2015: Theater voor (jong)volwassenen. 2013-2016: Zangles (jaarcursus) 2016: Musicalcamp te Hapert(workshops dans, zang, acteren) 7 dagen.

Pagina: 1 2 3 4 5 6... 38 39 40

Plaats je eigen ervaringen door in te loggen of een profiel aan te maken!

Inloggen

*:
*:

  Registreren

maak acteer profiel aan

Keywords:

profiel aanmaken acteren en audities
oproep plaatsen film series casting
Inloggen

*:
*:

  Registreren

Laatste oproepen
  • Acteren
Stoer speelfilm
Verlies
The Story Of Us
Morgen Weer Tijd Seizoen 3
  • Figureren
Woontips RTL4
The Story Of Us figuratie
Brainwashed figuratie
Fashion Planet
Blijf op de hoogte!
facebook hyves twitter
Sponsors
Laatste Aanmeldingen
acteur actrice Danisha Danisha B.
(13)
acteur actrice JulieJulie V.
(13)
acteur actrice JolienJolien V.
(13)
acteur actrice DaphneDaphne l.
(15)
acteur actrice whyonnawhyonna v.
(15)
acteur actrice LisanneLisanne H.
(8)
acteur actrice jermainejermaine l.
(32)
acteur actrice MoniqueMonique V.
(17)
acteur actrice EefkeEefke V.
(12)
acteur actrice Ed.labruyere@zeelandnet.nl. LEd.labruyere@zeelandnet.nl. L L.
(0)
Nieuws
Audities voor films en series: auditie film auditie doen
figuranten gezocht acteren method acting acteren audities film filmrollen acteurs acteurs gezocht acteerschool acteerlessen acteerstudio acteren kun je leren acteertips actrice gezocht acteren in gtst actrice gtst acteer workshop