Acteer Talenten - ontdek je acteertalent

header_acteer_talenten
Home » Ervaringen

Ervaringen

Vertel hier over je ervaringen bij acteertalenten.nl!

  • Heb jij via de site meegedaan aan een leuke filmopdracht of auditie?
  • Was het leuk om andere acteurs, actrices of figuranten te ontmoeten?
  • Of wil jij je mening kwijt over deze website en hoe het je helpt bij je acteerambities?
Deel het met de rest van Nederland!

Robin Hiert website beheerder/ filmmaker
13-11-2012

Een tijdje geleden heb ik een promotie video mogen regisseren over het efficiënter maken van de Ambulance zorg. Hierbij hebben we een ongeval in scene gezet en heb ik samen gewerkt met een aantal geweldige acteertalenten die zich via deze site hebben aangemeld.

Nashara
13-11-2015

Mijn naam is Nashara Karamat Ali, Ik ben geboren in Rotterdam en woon in de wijk Kralingen. Ik ben een jonge vrouw van 21 jaar, Ik ben sociaal,enthousiast, spontaan en gedreven type. Ik heb zeker doorzettingsvermogen en wanneer ik ¨echt¨ iets wil ben ik vastberaden en zal ik er alles aan doen wat binnen mijn macht ligt om te zorgen dat ik dit ook zal bereiken. Inmiddels weet ik wat ik wil mijn “passie” is acteren maar ook van toneelspelen en dansen bloei ik helemaal op, eigenlijk van alles wat met deze drie te maken heeft! Ik sta te popelen om een rol te mogen hebben in een van jullie opdrachten. Mijn doel is “filmactrice” worden. Heerlijk om mezelf steeds een ander te kunnen laten worden, je mag jezelf laten gaan, schaamtegevoelens verdwijnen en je kunt schreeuwen, huilen, verdrietig zijn, vrolijk zijn, boos of teleurgesteld, van alles! Ook kun je mensen laten nadenken over bepaalde onderwerpen of een boodschap achterlaten waarin een mens gaat nadenken. Mijn film acteur/actrice idolen zijn: Nia Long, Gabrielle Union, Hayden Pannetiere, Zoe Saldana, Loretta Lyon, Queen Latifa, Michelle Rodriguez, Will Smith, Idris Alba, Martin Lawrence, Samuel l Jackson, Bernie Mack.

Robbin
10-11-2015

Ik heb verschillende opdrachten gehad waaronder, figuratie in GTST, Onderweg naar morgen(arts met tekst, Film Andre Hazes(Bloed zweet en tranen)en nog wat andere klussen. Wordt regelmatig benaderd door de castingbureaus maar het lijkt me leuke een keer een wat grotere rol te mogen spelen.

Dahiana
19-10-2015

www.dahianacandelo.com

eva
24-9-2015

ik heb 2x de hoofdrol gespeeld in de schoolmusicals en ik heb een par keer aan workshops meegedaan.

suzan
21-9-2015

ik heb vorig jaar 4 avonden voor 500 Man gestaan, ik had de hoofdrol erin, & ik heb gefigureerd in Fissa & al heel veel auditie"s gedaan.

Frans
16-9-2015

ik heb als bij diverse TV opnamen gewerkt als edel figurant en acteur Bij BNN Het Rozenbed, Divorce, Familie Kruys, commercials,de meiden van de Herengracht, hope, Heer en Meester, film academie Rotterdam en Amsterdam, Kickboks Gala, de Fractie, en nog vele andere serie`s het is heel leuk om te doen en heel gezellig om met die mensen te werken,

Margaux
3-9-2015

Ik heb al verschillende keren op een podium gestaan met een onbekend publiek dat meer dan 200 mensen telde. Nog nooit heb ik echt gefigureerd maar daar wil ik zo snel mogelijk verandering in brengen.

Maaike
27-8-2015

Ik ben figurant geweest in seizoen 9 van Spangas, was figurant in 2 bioscoopfilms (Fissa & Fataal) en ven figurant geweest in een amateur studentencommurcial.

Chayenne
18-8-2015

Ik heb twee keer in mijn leven gefigureerd. Éen keer in Spangas en een keer in Vrijland. Ook heb ik meegedaan aan kunstbende Zuid-Holand in de categorie: Dans. En ben ik tweede geworden. Dat was mijn eerste keer op een echt podium voor onbekende mensen.

Vicente
17-8-2015

Hallo, ik ben Vicente en 17 jaar oud.

Ik heb auditie gedaan voor the voice of holland.

Verder heb ik gefigureerd in VRijland en zo ben ik terecht gekomen als figurant in Brugklas

Pagina: 1 2 3 4 5 6... 38 39 40

Plaats je eigen ervaringen door in te loggen of een profiel aan te maken!

Inloggen

*:
*:

  Registreren

maak acteer profiel aan

Keywords:

profiel aanmaken acteren en audities
oproep plaatsen film series casting
Inloggen

*:
*:

  Registreren

Laatste oproepen
  • Acteren
Stoer speelfilm
Verlies
The Story Of Us
Morgen Weer Tijd Seizoen 3
  • Figureren
Woontips RTL4
The Story Of Us figuratie
Brainwashed figuratie
Fashion Planet
Blijf op de hoogte!
facebook hyves twitter
Sponsors
Laatste Aanmeldingen
acteur actrice SophieSophie B.
(13)
acteur actrice MarinMarin J.
(23)
acteur actrice SerginhoSerginho P.
(13)
acteur actrice MarjoleinMarjolein B.
(15)
acteur actrice LynnLynn P.
(18)
acteur actrice pimpim h.
(60)
acteur actrice judithjudith k.
(20)
acteur actrice rachel rachel d.
(14)
acteur actrice NoëmiNoëmi C.
(14)
acteur actrice timtim k.
(10)
Nieuws
Audities voor films en series: auditie film auditie doen
figuranten gezocht acteren method acting acteren audities film filmrollen acteurs acteurs gezocht acteerschool acteerlessen acteerstudio acteren kun je leren acteertips actrice gezocht acteren in gtst actrice gtst acteer workshop