Acteer Talenten - ontdek je acteertalent

header_acteer_talenten
Home » Ervaringen

Ervaringen

Vertel hier over je ervaringen bij acteertalenten.nl!

  • Heb jij via de site meegedaan aan een leuke filmopdracht of auditie?
  • Was het leuk om andere acteurs, actrices of figuranten te ontmoeten?
  • Of wil jij je mening kwijt over deze website en hoe het je helpt bij je acteerambities?
Deel het met de rest van Nederland!

Robin Hiert website beheerder/ filmmaker
13-11-2012

Een tijdje geleden heb ik een promotie video mogen regisseren over het efficiënter maken van de Ambulance zorg. Hierbij hebben we een ongeval in scene gezet en heb ik samen gewerkt met een aantal geweldige acteertalenten die zich via deze site hebben aangemeld.

aneloes
5-1-2013

laats de musical screenagers opgevoerd was super kan niet wachten op het volgenden

Fleur
4-1-2013

Ik heb in een musical gespeeld Robin hood. Ik ben nu bezig met een nieuwe musical Sister act 2! Ik heb 2 jaar op toneelles gezeten en nu zit ik in een amateur groep!

Hicham
4-1-2013

Ik heb in de bioscoop film de groeten van Mike gefigureerd en ik heb in een tv commercial gespeeld.

Lynn
28-12-2012

Op het moment volg ik een acteercursus, en ik zit op musicalles, ik heb ook voor een bedrijf een fotochoot gedaan al meisje van 5. maar ik wil graag in gtst, films of een musical spelen!!

oja ik heb ook al in musicals gespeeld.

kris
27-12-2012

Films: "Mr and Mrs Gambler" by Wong Jing Productions

Mr. & Mrs. Gambler (2012) - IMDb

www.imdb.com/title/tt2308797

Roles, Skills:

Movie Director

Cruss Maker

Acting script

martial Art

Golf, Dancing,

Driving (automatic)

Cycling

Computer Skills:

Microsoft Word

Media:

- assistant, casting commercial.

- Guest at dutch productions show

- figuratie Daglicht

- figuratie EO

Modelling:

- Grazia Fashionwalk Photoshoot - Photoshoot for fashion magazine in Tokyo ( May 2009 )

- Promotion Model newspaper magazine

- Tokyo Anime Fair 2009 fashionshoot

www.starnow.com/krismartens

Desiree
18-12-2012

hallo mijn naam is Desiree en ik ben 18 jaar oud.. ik heb aan theaterestukken mee gedaan. en aantal keeer gefigureerd in spangas.. met al mijn ervaringen heb ik veel complimenten gekregen.. alleen zou ik nu wel een stapje hoger willen om voor de camera te acteren.. groetjes deees xxxx

Priscilla
17-12-2012

Ik volg momenteel de vooropleiding van Faaam.

Zak
13-12-2012

ik ben zelf acteur van alpha:P

mustafa
13-12-2012

Ik heb zelf nog nooit voor de camera gestaan . maar ik vind het een mooie uitdaging omdit te gaan doen !!! ik ik wilde altijd al eens doen maar nooit van gekomnen

Roxanne
12-12-2012

Ik heb een heel klein beetje ervarin, maar het is echt mijn droom om voor de camera te staan!!

Pagina: 1 2 3... 35 36 37 38 39 40

Plaats je eigen ervaringen door in te loggen of een profiel aan te maken!

Inloggen

*:
*:

  Registreren

maak acteer profiel aan

Keywords:

profiel aanmaken acteren en audities
oproep plaatsen film series casting
Inloggen

*:
*:

  Registreren

Laatste oproepen
  • Acteren
Stoer speelfilm
Verlies
The Story Of Us
Morgen Weer Tijd Seizoen 3
  • Figureren
Woontips RTL4
The Story Of Us figuratie
Brainwashed figuratie
Fashion Planet
Blijf op de hoogte!
facebook hyves twitter
Sponsors
Laatste Aanmeldingen
acteur actrice larissalarissa k.
(0)
acteur actrice BentheBenthe G.
(15)
acteur actrice KevinKevin V.
(26)
acteur actrice dominiquedominique g.
(12)
acteur actrice NORINENORINE C.
(16)
acteur actrice SterreSterre O.
(15)
acteur actrice ZoëZoë v.
(19)
acteur actrice RubenRuben S.
(18)
acteur actrice LarissaLarissa K.
(27)
acteur actrice BritneyBritney V.
(18)
Nieuws
Audities voor films en series: auditie film auditie doen
figuranten gezocht acteren method acting acteren audities film filmrollen acteurs acteurs gezocht acteerschool acteerlessen acteerstudio acteren kun je leren acteertips actrice gezocht acteren in gtst actrice gtst acteer workshop