Acteer Talenten - ontdek je acteertalent

header_acteer_talenten
Home » Ervaringen

Ervaringen

Vertel hier over je ervaringen bij acteertalenten.nl!

  • Heb jij via de site meegedaan aan een leuke filmopdracht of auditie?
  • Was het leuk om andere acteurs, actrices of figuranten te ontmoeten?
  • Of wil jij je mening kwijt over deze website en hoe het je helpt bij je acteerambities?
Deel het met de rest van Nederland!

Robin Hiert website beheerder/ filmmaker
13-11-2012

Een tijdje geleden heb ik een promotie video mogen regisseren over het efficiƫnter maken van de Ambulance zorg. Hierbij hebben we een ongeval in scene gezet en heb ik samen gewerkt met een aantal geweldige acteertalenten die zich via deze site hebben aangemeld.

Marnix
12-12-2012

IK heb er eigenlijk al heel wat gedaan:

Promo Filmpje voor 3FM

Figuratie in Spijt!

Figuratie in At Your School (film voor onderwijs)

Voice-over In Arthur Christmas

figuratie Bruut.tv

Acteur Halloween Fright Nights.

ik hoop wel dat er binnenkort weer wat nieuws bij komt haha :P

Zak
12-12-2012

hey allemaal, ik ik ben acteur ik vind acteren echt heel leuk om te doen. ik speel in serie alpha volg het. er komt ook een premiere. er zal ook een dvd verkrijgbaar zijn. dus het is rond maart/april/mei 2013 verkrijgbaar.

Roxanne
11-12-2012

Mijn droom is om te acteren in een film! Ik doe 3 jaar musicalclass in productiegroep. Auditie gehad voor een film, helaas als laatste afgevallen. Ervaring met camera en podium.

youssef
10-12-2012

ik heb wel filmopdracht meegedaan ,maar dat was in marokko

Benedicte
9-12-2012

-Workshop acteren bij Kemna Casting

-Workshop acteren bij Theater de garage

lisanne
3-12-2012

ervarinbg met het podium heb ik wel met de camera niet maar dat is vast niet anders dan op het podium

anja
2-12-2012

ik heb een korte film van 10 minuten gemaakt voor de week van de jeugdzorg in 2009 ik had zelf de hoofdrol

Aia
2-12-2012

Heey guys!

Mijn droom is samen

met mijn bff in een

film te spelen en

wereld beroemd worden!!

Nu willen we beginnen

met alleen beroemd te

worden in Nederland maar

daarna gaan we over naar

Amerika!!

Wij kunnen heel goed acteren!

Dus zoek je 2 bff's in een film

van ongeveer 12 jaar oud dan

ben je bij ons aan het goeie

adres!

marlene
26-11-2012

Hield altijd al van dansen zingen en acteren heb best wel talent...en wil er graag wat mee doen..Mijn drama docente zei altijd al dat ik er wat mee moest doen, en hopelijk lukt t me ooit ik blijf t proberen...het is gewoon een passie...!

Veerle
25-11-2012

Sins kort ben ik verliefd op acteren!

Ik wil graag mee doen aan films, ik zit op acteerles.

Het maakt niet uit of het een regeniale film is of een amateurfilm.

Ik vind alles leuk!

Pagina: 1 2 3... 35 36 37 38 39 40

Plaats je eigen ervaringen door in te loggen of een profiel aan te maken!

Inloggen

*:
*:

  Registreren

maak acteer profiel aan

Keywords:

profiel aanmaken acteren en audities
oproep plaatsen film series casting
Inloggen

*:
*:

  Registreren

Laatste oproepen
  • Acteren
Stoer speelfilm
Verlies
The Story Of Us
Morgen Weer Tijd Seizoen 3
  • Figureren
Woontips RTL4
The Story Of Us figuratie
Brainwashed figuratie
Fashion Planet
Blijf op de hoogte!
facebook hyves twitter
Sponsors
Laatste Aanmeldingen
acteur actrice Danisha Danisha B.
(13)
acteur actrice JulieJulie V.
(13)
acteur actrice JolienJolien V.
(13)
acteur actrice DaphneDaphne l.
(15)
acteur actrice whyonnawhyonna v.
(15)
acteur actrice LisanneLisanne H.
(8)
acteur actrice jermainejermaine l.
(32)
acteur actrice MoniqueMonique V.
(17)
acteur actrice EefkeEefke V.
(12)
acteur actrice Ed.labruyere@zeelandnet.nl. LEd.labruyere@zeelandnet.nl. L L.
(0)
Nieuws
Audities voor films en series: auditie film auditie doen
figuranten gezocht acteren method acting acteren audities film filmrollen acteurs acteurs gezocht acteerschool acteerlessen acteerstudio acteren kun je leren acteertips actrice gezocht acteren in gtst actrice gtst acteer workshop