Acteer Talenten - ontdek je acteertalent

header_acteer_talenten
Home » Ervaringen

Ervaringen

Vertel hier over je ervaringen bij acteertalenten.nl!

  • Heb jij via de site meegedaan aan een leuke filmopdracht of auditie?
  • Was het leuk om andere acteurs, actrices of figuranten te ontmoeten?
  • Of wil jij je mening kwijt over deze website en hoe het je helpt bij je acteerambities?
Deel het met de rest van Nederland!

Robin Hiert website beheerder/ filmmaker
13-11-2012

Een tijdje geleden heb ik een promotie video mogen regisseren over het efficiƫnter maken van de Ambulance zorg. Hierbij hebben we een ongeval in scene gezet en heb ik samen gewerkt met een aantal geweldige acteertalenten die zich via deze site hebben aangemeld.

Mila
26-7-2015

ik heb al heel wat auditie's gehad bij andere castingbureau's wat onzettend leuk was :)

Emy
15-7-2015

Hallo, ik ben Emy en 17 jaar oud.

Ik heb auditie gedaan voor the next pop talent op sbs6 en was uitgekozen om mee te doen aan het auditite evenement voor de speelfilm Spijt! Van Carry Slee.

Verder heb ik gefigureerd in VRijland en zo ben ik terecht gekomen als figurant in Spangas.

Suyenne
7-6-2015

Hallo mijn naam is Suyenne en ik ben 16.

Ik zit ruim drie jaar op de jeugdtheaterschool Hofplein en vind acteren erg leuk. Dit jaar mag ik onstage, dit betekent dat ik in een productie mag gaan spelen. Naast de theaterschool wil meer acteer ervaringen opdoen. Daarom lijkt figureren een goede stap om mee te beginnen.

Marjolein
26-5-2015

Hallo!

ik ben 15 jaar, vanaf jongs af aan vind ik het al heel leuk om te dansen, zingen, en acteren. ook hou ik van kunst, tekenen en schilderen doe ik ook. momenteel speel ik in Brugklas seizoen 3. geen grote rol, omdat ik al bijna 16 ben. maar toch is het heel leuk om te doen en vind ik het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en te acteren. gewoon lekker doen wat ik leuk vind!

Ohja, vanaf maandag 25mei was brugklas weer voor het eerst te zien op NPO3, gisteren was de eerste aflevering. elke schooldag om 19:00 op NPO 3. Kijken jullie ook? vanavond ben ik te zien :)

Groetjes Marjolein

Gaby
21-5-2015

Hii,

Ik ben Gaby, heb niet veel ervaring.

Wil die heel graag opdoen!

Ik doe af en toe figuratie werk, dat vind ik heel leuk!, voor de camera zijn.

Alleen met weinig ervaring, kun je het eerder verprutsen van enthousiasme.

proffesioneel hulp altijd welkom!

groetjes,

Gaby

Jasper
14-5-2015

Mijn eerste 2 figuratie rollen waren voor een indonesische film genaamd, Negeri van oranje en de serie goeie tijden en slechte tijden.

Bij de film had ik tot mijn verbazing, meteen een scene waar ik een gesprek moest voeren met 1 van de indonesische acteurs, Super spannend natuurlijk maar wel een hartstikke leuke eerste ervaring.

Daarnaast een paar scene,s gefigureerd bij goeie tijden slechte tijden, ging me goed af en heel leuk om de bekende acteurs en actrices van dichtbij hun werk te zien doen.

Ik vind dit super leuk werk en ook steeds iets nieuws en nieuwe mensen leren kennen, ik ga hier zeker mee door want ik heb grote plannen.

Jolien
10-5-2015

Ihallo lezers,

Ik ben 14 jaar. Ik acteer, schrijf en lees graag. Ook houd ik erg van muziek maken/luisteren.

Ik heb 2011 in de musical David donderjagen in grazige weiden mee gespeelt. ( een bijrol) en ben 2 jaar in een acteergriep gezeten waarbij kennis genaakt en geoefend werd met de fijne kneepjes van musical-acteren. Ook heb ik auditie gedaan voor de musicalopleiding Muzt. (Helaas niet aangenomen.) in mei ga ik nog auditie doen voor jeugd-theaterschool de Meeuw in leewarden. (Ben erg benieuwd haha) Ik heb veel plezier in acteren en zou daarom ook heel erg graag meer ervaring op willen doen. Als u/je iemand nodig hebt voor een (bij)rol in een film, serie of theaterstuk, zou ik daar graag aan mee willen doen.

Je kunt contact met me opnemen als je het leuk lijkt om samen met mij te werken. (Heel graag zelfs! :-)

Liefs, Jolien Baarda

rene
30-4-2015

Eertste was een reclame voor het parool op een voetbal veld het tweede was wat reclames voor wasmiddel en telefoonprovider

Ik heb tevens inde film do not sisturb en jesus is een palastijn en simon gefigureerd en me laatste was voor mosterboard .nl deze reclame heet de overval terug te vinden op youtube en een paar nedelandse politieseries zoals de russen en missie warmoestraat heb ik ook aan mee gedaan

Cher
25-4-2015

Ik ben 14 jaar. Ik kan zingen, dansen, tekenen en acteren. Ik heb helaas geen opleiding gevolgd voor het acteren, maar ik wil erg graag meedoen in een serie of film. Dat is mijn grootse droom. Als je een bijrol nodigt hebt voor je film of serie, dan kun je me altijd contacteren. liefs Cher van der zwaan.

Fatima
22-4-2015

Ik ben 13 jaar. Op 11 mei wordt ik 14 jaar. Ik kan zingen, dansen, tekenen en acteren. Acteren doe ik het liefst. Ik heb helaas geen opleiding gevolgd voor het acteren, maar ik wil erg graag meedoen in een serie of film. Dat is mijn grootse droom. Ik wil klein beginnen als figuratie of zo en groot eindigen als een beroemde actrice. Als je een bijrol nodigt hebt voor je film of serie, dan kun je me altijd contacteren.

Met vriendelijke groeten,

Fatima

Pagina: 1 2 3 4 5 6... 38 39 40

Plaats je eigen ervaringen door in te loggen of een profiel aan te maken!

Inloggen

*:
*:

  Registreren

maak acteer profiel aan

Keywords:

profiel aanmaken acteren en audities
oproep plaatsen film series casting
Inloggen

*:
*:

  Registreren

Laatste oproepen
  • Acteren
Stoer speelfilm
Verlies
The Story Of Us
Morgen Weer Tijd Seizoen 3
  • Figureren
Woontips RTL4
The Story Of Us figuratie
Brainwashed figuratie
Fashion Planet
Blijf op de hoogte!
facebook hyves twitter
Sponsors
Laatste Aanmeldingen
acteur actrice RudyRudy S.
(51)
acteur actrice FranvisFranvis V.
(49)
acteur actrice robinrobin s.
(22)
acteur actrice BobBob K.
(68)
acteur actrice LauraLaura R.
(19)
acteur actrice jannekejanneke m.
(15)
acteur actrice Aaron Aaron S.
(16)
acteur actrice LauraLaura v.
(12)
acteur actrice FransFrans R.
(17)
acteur actrice ShelleyShelley H.
(17)
Nieuws
Audities voor films en series: auditie film auditie doen
figuranten gezocht acteren method acting acteren audities film filmrollen acteurs acteurs gezocht acteerschool acteerlessen acteerstudio acteren kun je leren acteertips actrice gezocht acteren in gtst actrice gtst acteer workshop