Acteer Talenten - ontdek je acteertalent

header_acteer_talenten
Home » Ervaringen

Ervaringen

Vertel hier over je ervaringen bij acteertalenten.nl!

  • Heb jij via de site meegedaan aan een leuke filmopdracht of auditie?
  • Was het leuk om andere acteurs, actrices of figuranten te ontmoeten?
  • Of wil jij je mening kwijt over deze website en hoe het je helpt bij je acteerambities?
Deel het met de rest van Nederland!

Robin Hiert website beheerder/ filmmaker
13-11-2012

Een tijdje geleden heb ik een promotie video mogen regisseren over het efficiƫnter maken van de Ambulance zorg. Hierbij hebben we een ongeval in scene gezet en heb ik samen gewerkt met een aantal geweldige acteertalenten die zich via deze site hebben aangemeld.

amy
20-4-2015

ik heb al enkele tv opdrachten mogen doen, en dat was zo plezant dat ik lieveer niks anders wil doen.

Claartje
15-4-2015

hoi

ik ben Claartje en ik ben 13 jaar. ik zit nu 4 jaar op toneelles en wil figureren. ik heb met mijn toneelgroep in 2 toneelstukken gespeeld. nun wil ik hier wat ervaring op doen. weet iemand iets leuks?

Noa
30-3-2015

ik zit bij de waldheim mavo op school en zit daar in de theaterklas. ik zit nu in mijn laatste jaar. volgend jaar ga ik naar de nederlandse musical acedemie, ik heb er heel veel zin in. ook heb ik zang les gehad bij de babette labeij music academy.

Lucy
16-3-2015

Ik heb 4 jaar toneelervaring waarvan 2 jaar bij Centrum voor de Kunsten en 2 jaar op de Jeugdtheaterschool in Leeuwarden. Ik heb al eens in een Friese serie gefigureerd met een zinnetje tekst en in een aantal toneelstukken gespeeld. Ik zou heel graag mijn ervaringen willen uitbreiden, ik ben ontzettend nieuwsgierig naar wat er allemaal nog te ontdekken en te leren valt en heb erg veel plezier in het spelen.

myrthe
15-3-2015

Heb me net voor de 1e keer ingeschreven

Ben benieuwd wat voor ervaringen ik op ga doen.

Heb nog geen ervaring maar dat kan altijd komen.

Heb er zin in.

nicole
6-3-2015

Ik ben edel figurant geweest in dokter Tinus

Toesja
23-2-2015

Hallo allemaal!

Wat leuk om jullie berichten te lezen!

Ik heb zelf maar 1x gefigureerd voor omroep Max in 2014.

Voor de rest geen ervaringen helaas ik heb mij net aangemeld op deze website en hiermee hoop ik in de toekomst meer ervaringen op te doen die ik dan ook weer kan delen met jullie!

Trouwens.. Ik probeerde mijn profielfoto te uploaden wat wel is gelukt alleen weet iemand hoe ik die recht krijg? Ik hoor het graag!

Succes allemaal!

Groetjes,

Toesja

Sabine
21-2-2015

Heey.

Vanaf kleins af aan was ik al een spontaan meisje. Ik was voor niks en niemand bang en ging gewoon op een tafel staan dansen ofzošŸ˜‚ ik heb de musical het bijbelboek van Esther gespeeld. Ik was memukan de belangrijkste raadslid van de koning. Ik heb ook nog de musical de verborgen vallei gedaan. Daar was ik nada van noppes, een plat Amsterdams typetje. Die rollen verschillen natuurlijk veel van elkaar maar ik deed ze met gemak. We zijn nu met dansation bezig met de musical Annie. Ik ben de politie agent en de fotograaf. Verder hoop ik dat ik ooit mee mag doen aan een serie of een film. Ik had een mail gestuurd naar brugklas die serie maar ik ben helaas niet geselecteerd. Ach, volgende keer beter! In ieder geval als jullie mij zoeken laat maar een berichtje ofzo achter. Groetjes mij

jeanet
16-2-2015

figuratie in NL film Lena,

kleine rollen toneel.

melanie
9-2-2015

Link van die documantaire Helden In de Knel

http://www.npo.nl/helden-in-de-knel/19-08-2014/POW_00824766

Pagina: 1 2 3 4 5 6... 38 39 40

Plaats je eigen ervaringen door in te loggen of een profiel aan te maken!

Inloggen

*:
*:

  Registreren

maak acteer profiel aan

Keywords:

profiel aanmaken acteren en audities
oproep plaatsen film series casting
Inloggen

*:
*:

  Registreren

Laatste oproepen
  • Acteren
Stoer speelfilm
Verlies
The Story Of Us
Morgen Weer Tijd Seizoen 3
  • Figureren
Woontips RTL4
The Story Of Us figuratie
Brainwashed figuratie
Fashion Planet
Blijf op de hoogte!
facebook hyves twitter
Sponsors
Laatste Aanmeldingen
acteur actrice SophieSophie B.
(13)
acteur actrice MarinMarin J.
(23)
acteur actrice SerginhoSerginho P.
(13)
acteur actrice MarjoleinMarjolein B.
(15)
acteur actrice LynnLynn P.
(18)
acteur actrice pimpim h.
(60)
acteur actrice judithjudith k.
(20)
acteur actrice rachel rachel d.
(14)
acteur actrice NoƫmiNoƫmi C.
(14)
acteur actrice timtim k.
(10)
Nieuws
Audities voor films en series: auditie film auditie doen
figuranten gezocht acteren method acting acteren audities film filmrollen acteurs acteurs gezocht acteerschool acteerlessen acteerstudio acteren kun je leren acteertips actrice gezocht acteren in gtst actrice gtst acteer workshop