Acteer Talenten - ontdek je acteertalent

header_acteer_talenten
Home » Ervaringen

Ervaringen

Vertel hier over je ervaringen bij acteertalenten.nl!

  • Heb jij via de site meegedaan aan een leuke filmopdracht of auditie?
  • Was het leuk om andere acteurs, actrices of figuranten te ontmoeten?
  • Of wil jij je mening kwijt over deze website en hoe het je helpt bij je acteerambities?
Deel het met de rest van Nederland!

Robin Hiert website beheerder/ filmmaker
13-11-2012

Een tijdje geleden heb ik een promotie video mogen regisseren over het efficiënter maken van de Ambulance zorg. Hierbij hebben we een ongeval in scene gezet en heb ik samen gewerkt met een aantal geweldige acteertalenten die zich via deze site hebben aangemeld.

melanie
9-2-2015

Ik vind het erig leuk om te acteren , en heb ook wat ervaring er in opgebouwd. Heb in een documentaire mee gedaan (reconstructie) Helden in de Knel en met een reclame spot als rockstar, en het bevalt me heel erig.

Lynn
1-2-2015

Heyy, ik hoop dat ik snel een leuke film of serie ga vinden. Want op dit moment is er nog niets beschikbaar... Ik hou zoooo veel van acteren, hiet bij mij thuis acteer ik steeds samen met mijn zus. Het is echt geweldig. Ik dans (hiphop) en ik zing ook heel veel. Dus ik hoop dat er een film of serie over dansen en/of zingen gaat. Natuurlijk wel het liefst een serie want dan heb je langer plezier met de andere acteurs en actrices enzo. Ik ben het best in een dom meisjespelen of een pestkop vind ik haha. Xxx

Rick
27-1-2015

Hoi, ik heb mij vanaf vandaag ingeschreven.

Spannend hoor! Ik heb nog helemaal geen ervaringen opgedaan en ik zal iets posten als ik ben benaderd?

Sanne
18-1-2015

Ik heb me vandaag net ingeschreven. Ik roep al vanaf mijn 7de ofzo dat ik later heeel heel graag actrice wil worden. Ik zou zo graag in een film of serie willen spelen, dat is 1 van mijn dromen! Ik hou van dansen (ik zit ook op dansen), zingen en gevoelens uitten kan ik ook. Ik kan ook heel goed liegen:$ Ik heb nog geen ervaring dus ik hoop dat ik die hier kan krijgen!

Jeroen
14-1-2015

Ik heb mij vandaag ingeschreven op de website "acteeraudities.nl" en ik heb nog geen ervaring met acteren of met de website. Zo gauw als ik een ervaring heb zal ik deze hier met jullie delen!

Katrien
12-12-2014

Vanaf jongs af een voelde ik dat ik me beter kon uiten in muziek. ik vond het super om me in te leven in een personage.

Nu ben ik eindelijk zo ver dat ik echt ergens in een tv serie of een film wil meespelen. dit is mijn grote droom ergens meespelen in een engelse of anderstalige serie/ film. hopelijk komt dit uit!!

Ik blijf geloven in het feit dat muziek acteren en dans iets geweldig is en dat je jezelf helemaal kunt uiten :)

Tamar
1-12-2014

Al sinds ik een klein meisje was stond ik al op het podium met dansen. Ieder jaar weer keek ik uit naar die ene dag. Nu nog steeds vind ik het heerlijk om op het podium te staan, al 12 jaar doe ik aan dans, en ieder jaar weer is er een eindvoorstelling. Op de basisschool heb ik wel eens voor de grap meegedaan aan een talentenjacht met zang, en ik bleek dit dus ook ontzettend leuk te vinden, wat bleek, ik had gewonnen, hè wat?! Dacht ik bij mezelf, en sindsdien weet ik dat ik iets wil gaan doen, aankomende april (april 2014) speel ik in de ensemble musical Chicago, ik zit in het ensemble en ik ben heel benieuwd en heel leergierig. Ik kan niet wachten om nieuwe ervaringen op te doen, alleen zou ik nu ook een poging willen wagen op het witte doek. ;)

Marisa
23-11-2014

Ik heb al is een musical gespeeld. De musical heette : Wat maak je menu? Het was een super leuke ervaring. Ik ga deze aankomende kerstviering ook iets doen, en ik hoop na de middelbare school de opleiding artiest theater te mogen gaan doen. Ik wil dolgraag actrice worden!

Eva
16-11-2014

Vroeger woonde ik in China en deed toen al veel met toneel. Nu volg ik al best lang lessen op toneel school Rabarber in Den Haag. Verder ben ik ook aangenomen bij de toneel groep van mijn school! Ik hoop dat ik via deze site meer ervaring kan op doen.

Nora
15-11-2014

Ik zit op een Jeugd Theater School.

Pagina: 1 2 3... 5 6 7... 38 39 40

Plaats je eigen ervaringen door in te loggen of een profiel aan te maken!

Inloggen

*:
*:

  Registreren

maak acteer profiel aan

Keywords:

profiel aanmaken acteren en audities
oproep plaatsen film series casting
Inloggen

*:
*:

  Registreren

Laatste oproepen
  • Acteren
Stoer speelfilm
Verlies
The Story Of Us
Morgen Weer Tijd Seizoen 3
  • Figureren
Woontips RTL4
The Story Of Us figuratie
Brainwashed figuratie
Fashion Planet
Blijf op de hoogte!
facebook hyves twitter
Sponsors
Laatste Aanmeldingen
acteur actrice RudyRudy S.
(51)
acteur actrice FranvisFranvis V.
(49)
acteur actrice robinrobin s.
(22)
acteur actrice BobBob K.
(68)
acteur actrice LauraLaura R.
(19)
acteur actrice jannekejanneke m.
(15)
acteur actrice Aaron Aaron S.
(16)
acteur actrice LauraLaura v.
(12)
acteur actrice FransFrans R.
(17)
acteur actrice ShelleyShelley H.
(17)
Nieuws
Audities voor films en series: auditie film auditie doen
figuranten gezocht acteren method acting acteren audities film filmrollen acteurs acteurs gezocht acteerschool acteerlessen acteerstudio acteren kun je leren acteertips actrice gezocht acteren in gtst actrice gtst acteer workshop